Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blog

07-11-2014
de catre Metabond

Blog Metabond

Ce tratamente de motor Metabond se cumpara frecvent?

29-08-2022
de catre Metabond
Metabond

Ce tratamente de motor Metabond se cumpara frecvent? 

Daca te-ai intrebat care sunt cele mai populare produse Metabond iti recomandam sa citesti acest articol de pe blogul metabond, deoarece iti aratam cele mai populare produse Metabond cu care mergi la sigur!


1. Metabond Spirit - Tratament pentru ulei de motor / auto - Start Stop / Hibrid

Metabond Spirit este tratamentul pentru ulei de ultima generatie, dezvoltat special pentru autoturismele cu motoare hibrid, benzina, diesel si pe GPL start-stop. Sistemul start-stop opreste automat si reporneste motorul autoturismului pentru a reduce timpul de relantiu, reducand astfel consumul de combustibil si emisiile. Utilizarea Metabond Spirit ofera o solutie la o problema esentiala care apare in special din cauza traficului urban si pe distante scurte al masinilor start-stop, deasemnea aditivul metabond ofera conditii ideale pentru uleiurile lubrifiante, chiar si la sarcini extreme.


2. Metabond Eco - Tratament pentru ulei de motor / auto - De intretinere

Metabond Eco este tratamentul pentru ulei la motoarele normale pe benzina, GPL sau diesel. Metabond Eco mareste destul de mult durata de folosire a motoarelor. Metabond Eco datorita nanotehnologiei se poate folosi si la filtre foarte fine. Reduce nivelul de zgomot, elimina problemele pornirii la rece. Se poate folosi la orice tip de ulei.


2. Metabond Old Spezial - Tratamentul pentru ulei de motor / auto - Motoare uzate

In Romania, un procent destul de mare al populatiei continua sa cumpere un autoturism second-hand. In prezent, varsta medie a masinilor prezente pe drumurile din tara este de 17-18 ani, dar inca putem intalni in mod regulat autoturisme si mai vechi. De aceea am dezvoltat tratamentul pentru ulei de motor Metabond Old Spezial devenit azi foarte popular, care este recomandat in mod special pentru autoturismele sau motoarele care consuma ulei (aproape 1 litru / 1000 km). Cu utilizarea regulata, nu numai ca durata de viata a masinii poate fi triplata, dar proportia de gaze toxice din gazele de esapament este redusa drastic.


3. Metabond Megasel ( pentru motorina ) si Metabond Megalene ( pentru benzina ) - Aditiv pentru combustibil

Metabond Megasel este un aditiv de combustibil pentru motorina, iar Metabond Megalene este un aditiv de combustibil pentru benzina, dezvoltat pentru o durata de viata extinsa si eficienta a sistemului de alimentare cu combustibil. Din pacate, combustibilii disponibili astazi au o calitate foarte slaba, cea ce poate deteriora motoarele vehiculelor chiar si pe termen scurt. Si odata cu cresterea preturilor la combustibil, exista o nevoie si mai mare de a putea oferi masinilor noastre nu numai benzina sau motorina de inalta calitate, ci si sa fie accesibile. Pe langa curatarea si dizolvarea depunerilor de pe supape, aditivii pentru combustibil Metabond pot economisi pana la 5-15% combustibil atunci cand sunt utilizati in mod regulat.