Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Metabond Drill - tratament prelucrarea metalului

Tratament prelucrarea metalului

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.

Comanda Metabond pe
WHATSAPP.

Scrie-ne pe MESSENGER.
156.00 RON
Metabond Drill
100 Produs(e)
+

Metabond Drill - tratament prelucrarea metalului.

Metabond DRILL Tratament pentru Metal.

Acesta este un innobilator de suprafata metalica fluid de tăiere anti-uzură pentru prelucrarea metalului cu utilizare foarte universală fără conţinut de cenușă și clor.

Efectul de înnobilare a suprafețelor metalice a produsului Metabond Drill poate fi atinsă parţial şi fără presiune şi temperatură. Metabond Drill intră în reacţie chimică cu atomii de la suprafaţa metalului, formând un strat monomolecular de grosime microscopică, rezistent la uzură chiar la solicitări extreme. Îndepărtează de pe suprafeţele tratate umiditatea, impurităţile sărate şi stratul oxidat, suprafaţa nouă tratată va fi protejată împotriva ruginii şi coroziunii. Nu este inflamabil, deci poate fi folosit în condiţii de siguranţă chiar şi în domenii cu pericol de incendiu. Conţinutul amestecului de sulf cu fosfor conferă o duritate extremă, astfel suprafaţa materialelor la piesele uneltelor de tăiere(ex.cuţite) vor fi mult mai precise şi netede, va creşte durata de viaţă a acestora.

Aplicaţie:

Articulaţii, fierăstraie cu lanţ, instalaţii de nituire, maşini de tăiat filete, instalaţii de presare la rece , unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierăstraie, freze, instalaţiide laminat metale, motoare şi instalaţii electrice, broaşte, zăvoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.

Mod de utilizare:

În cazul utilizării în emulsie cu ulei, se adaugă în proporţie de 5-50%. Se recomandă efectuarea unor teste privind solubilitatea, compatibilitatea, concentraţia, ajustarea viscozității corespunzătoare.

Pentru utilizare direct, cu ajutorul pulverizatorului cu pompă (unde este necesară se adaugă tubul de extensie) se aplică cantitatea necesară de Metabond Drill pe suprafaţa ce urmează să fie tratată.

Poate fi folosit în combinaţie cu uleiuri şi vaseline!

Origine: EU

Ambalaj: Spray cu pompă 250ml

Main features

3D support:
HD support:

Multimedia

Video playback:

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

At the same price!

Metabond ECO
Metabond ECO
156.00 RON
 
Metabond Universal
MEtabond Universal
156.00 RON