Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit dozator (pentru aditivi de combustibil)

25.00 RON
Kit dozator
1000 Produs(e)
+

Dozator reutilizabil, rezistent la substanțe chimice, cu capac de protecție pentru copii, potrivit pentru dozarea precisă, ușoară și în siguranță a aditivilor de combustibil Metabond și pentru a fi adăugate în rezervoarele de combustibil auto, chiar și la cele dotate cu o supapă.Gura de turnare a capului dozatorului este prevăzută cu un opritor de scurgere care previne de asemenea, răspândirea mirosurilor după montarea capacului.

Utilizare:

  1. Introduceți ferm tubul în locașul de pe partea inferioară a capului dozatorului. Înșurubați complet dozatorul pe flaconul de aditiv cu combustibil, dar nu prea strâns! (Destul pentru a nu ieși aer atunci când apăsați flaconul închis.)
  2. Apăsați ferm în jos și deșurubați capacul cu protecție pentru copii, apoi apăsați ușor și încet lateralele flaconului pentru a umple capul dozatorului la nivelul dorit.
  3. Turnați aditivul măsurat în rezervorul de combustibil al vehiculului.
  4. Apăsați ferm în jos și montați înapoi capacul.


Atenţie!

Nu uitați, acesta este un sistem complet etanș conceput pentru a menține dozatorul pe flaconul de aditiv cu combustibil până se golește! Îl veți putea reutiliza pe un alt flacon de aditiv de combustibil Metabond.


Main features

3D support:
HD support:

Multimedia

Video playback:

Similar products

At the same price!

24.00 RON
 
24.00 RON