Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Metabond ECO

Ai nevoie de ajutor? 0784387777


Click pe WHATSAPP pentru ajutor.

190.00 RON
Metabond ECO
945 Produs(e)
+

Metabond ECO Tratament pentru motor (de intretinere).

Metabond ECO.

Tratamentul Metabond Eco, este recomandat pentru toate tipurile de motoare. Fie ca sunt motoare noi sau uzate, fie ca sunt pe motorina sau benzina, Metabond Eco este recomandat pentru intretinerea motoarelor.
Metabond Eco este un innobilator de suprafete metalice cu nano tehnologie. Are proprietatea de a reduce frecarea ducand la o imbunatatire a lubrifierii.

Energia rezultata de motor prin arderea combustibilului se pierde in proportie de 25%. Folosind Metabond Eco se reduce cu aproximativ 60%.

Tratament Motor.

Acest tratament pentru motor contine cele mai bune compozitii de ungere Low Saps, ce completeaza uleiul auto, care poarta nanoceramica in toate locurile din motor unde se produce frecarea. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmeni, segmenti si se depun. In afara de uzura, acesta rezolva si problemele neetanseitatii. In acest fel scade consumul de ulei, gazele nocive si mareste compresia. Datorita innobilarii suprafeteleor, Metabond Eco mareste destul de mult durata de folosire a motoarelor.

Metabond Tratament pentru motor.

Aditvii speciali pentru lubrifiere impreuna cu policeramica de marime nanao, creste foarte mult durata de functionare a motoarelor. Se poate tripla.

Metabond Eco datorita nanotehnologiei se poate folosi si la filtre foarte fine.

Particulele policeramice au o importanta semnificativa in tehnica moderna de ungere. Distanta dintre suprafetele metalice ale pieselor din interiorul motoarelor si transmisiilor intre care apare frecarea este foarte mica, (de multe ori numai de 1 micron), astfel microparticulele de marime mai mare nu adera la suprafetele metalice.

Elementele filtrelor obisnuite au structura de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtreaza 1-3 micron), astfel nano particulele produsului Metabond Eco nu pot fi filtrate de acestea.

Sub actiunea presiunii si temperaturii, Metabond Eco intra in reactie chimica cu suprafetele metalice, astfel formand un strat molecular, care are efectul unui - ecran protector.

Reduce nivelul de zgomot, elimina problemele pornirii la rece. Se poate folosi la orice tip de ulei.

Uleiurile pentru motor tratate cu Metabond Eco pastreaza calitatea uleiului pe o perioada mai lunga de timp, astfel perioada de schimb a uleiului se mareste.


Inainte de a se pune in motor flaconul trebuie incalzit in apa calda sau pe un calorifer ( atenie incalzit , nu fiert ! ) dupa care este nevoie sa il agitati cateva secunde.

Un flacon de 250 ml se adauga la un motor cu 4-8 litri de ulei.

Se aplica in motorul cald si apoi se lasa motorul pornit minim 10 minute.
Se repeta la fiecare schimb de ulei.

 

Termenul de valabilitate este nelimitat daca flaconul nu este deschis.
2 ani dupa deschidere.

Origine Europa

250 ml


Nici o postare găsită

Scrie un comentariu