Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Salvati 5%

Metabond Gold - Tratament motor - Aditiv

Ai nevoie de ajutor? 0784387777


Click pe WHATSAPP pentru ajutor.

Pret vechi: 200.00 RON
190.00 RON
Discount: 10.00 RON (5%)
Metabond Gold
Momentan Indisponibil

Metabond Gold - Tratament motor - Aditiv.

PROTEJATI MOTORUL impotriva uzurii cu Metabond.

REDUCE CHELTUIELILE DE EXPLOATARE DE MINIM 5-7 ORI

Tratament pentru motoare rulate, benzina sau diesel

* REDUCE FRECAREA SI UZURA CU 40-60%
* MARESTE PUTEREA SI RANDAMENTUL MOTORULUI CU 7-10%
* MARESTE DURATA DE VIATA A MASINII DE 2-3 ORI
* REDUCE CONSUMUL DE CARBURANT CU 5-15%
* DUBLEAZA INTERVALUL DINTRE SCHIMBURILE DE ULEI

METABOND GOLD este un agent de innobilare cu particule policeramice a suprafetelor metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii si cu efect de etansare. Indicat motoarelor folosite, cu peste 30.000 km parcursi, audugat uleiurilor prescrise de producator. Indicat oriunde este necesara micsorarea frecarii.

In cazul celor mai multe autoturisme, in general 25% din energia produsa de combustibil se pierde in motor din cauza frecarii la rulmenti, camase, pistoane, axe cu came, supape, in angrenaj la pinioane, la roti dintate si marginile acestora, la axe, din cauza frecarii, din cauza aerodinamicii, racirii si gazelor eliminate.
Aceasta frecare este micsorata cu 60% de METABOND GOLD, care o va transforma in marire de randament si micsorarea consumului de carburant.
Uleiul de motor transporta microparticulele policeramice in toate locurile unde se produce frecare. Datorita marimii lor microscopice, ele ajung pe toate denivelarile suprafetelor din pistoane, rulmenti, camasi, etc., se depoziteaza, se fixeaza si in parte se lipesc prin ardere.
Microparticulele arse in afara de problemele de uzura, rezolva si problemele neetanseitatii. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive. Solutia transportatoare de mare viscozitate confera etansare, in acest mod putand scadea consumul de ulei semnificativ si marind compresia.
Datorita innobilarii suprafetelor, produsul mareste in mod semnificativ durata de viata a motoarelor. Datorita adaosului componentei de policeramica, produsul confera lubrifiere de securitate. Acest lucru usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului si micsorarea consumului.
Policeramica are o importanta semnificativa in tehnica moderna de ungere. Distanta dintre suprafetele metalice ale motoarelor si transmisiilor intre care apare frecarea este foarte mica, deseori numai 1 micron, astfel microparticulele de marime mai mare nu adera la suprafetele metalice. Elementele filtrelor obisnuite au structura de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtreaza 1-3 microni), astfel microparticulele produsului GOLD nu pot fi filtrate de acestea. In zilele noastre foarte multe vehicule au montate sisteme de filtrare secundare pentru filtrarea de 1-3 microni, din acesta cauza este necesara finetea de microparticule.
METABOND GOLD, datorita coeficientului sau foarte mic de frecare a policeramicii adaugate solutiei de innobilare, usureaza functionarea motorului, ceea ce sta la baza maririi randamentului motorului si scaderea consumului de combustibil. Folosit chiar de la inceputul functionarii motoarelor garanteaza prelungirea vietii acestora de trei ori.
La folosirea adecvata a produsului se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Avantajele folosirii:
- scade pina la 60% uzura motoarelor
- scade consumul de combustibil
- scade consumul de ulei
- scade zgomotul motorului
- mareste randamentul motorului
- curata interiorul motorului
- scade temperatura de functionare
- mareste durata de functionare
- scade gazele nocive emise
- cresterea calitatii bune de functionare in conditii critice
- functionarea cu solecitari dinamice mai mari
- functionarea mai fina a motorului
- da stabilitate mai mare
- usureaza pornirea la temperaturi scazute
- scade costul de functionare
- creste fiabilitatea in esxploatare

METABOND GOLDeste deci produsul viitorului care sta la dispozitia conducatorilor auto. Folosirea automobilelor devine mai rentabila, cu confort mai mare; se mareste stabilitatea si nu dauneaza ecologic.

Domenii de utilizare:
Se poate folosi in toate tipurile de motor de benzina, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale.

Mod de utilizare:
METABOND GOLD se aplica in uleiul de motor 5% la prima tratare, si 2,5% ulterior 2.5%.
Microparticulele policeramice asigura ungere pina la temperatura de 1100°C.
A se agita inainte de folosire! A se aplica in motor cald! Urmat de o functionare continua circa 700.000 ciclii sau echivalent 250km!

Atentie: Se vor oculi sursele de foc! A evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!

Ambalaj: Flacon de 250ml

ECONOMIE DE BANI:
- Carburant
- Schimburi de ulei si costuri de manopera
- Piese de motor si costuri de manopera
- Pierderile pentru perioadale de nefunctionare a masinilor
- Durata de viata ramasa a masinii
PREVENIREA ESTE MAI BUNA DECIT TRATAMENTUL !!!!!


Nici o postare găsită

Scrie un comentariu