Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Metabond Spirit - pentru motoarele cu sistem start-stop sau hibrid

Ai nevoie de ajutor? 0784387777


Click pe WHATSAPP pentru ajutor.

213.00 RON
Metabond Spirit
960 Produs(e)
+

Metabond Spirit - pentru motoarele cu sistem start-stop sau hibrid.

Metabond Spirit.

Tratamentul Metabond Spirit, este recomandat pentru motoarele cu sistemul start stop.
Acest tratament pentru motor este nou, fiind scos spre vanzare in 2018. Este unul dintre cele mai moderne innobilatoare de suprafete metalice cu nano tehnologie pentru motoare.

Metabond sistem start stop.

Este recomandat pentru motoarele mai noi, dotate cu sistemul start stop, fie ca sunt pe motorina, benzina sau gaz, cu sau fara filtru de particule.Unul dintre efectele principale ale Metabond-ului este innobilarea - tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii perfecte pentru pelicula de ulei, reducand astfel frecarea si uzura motorului.

Tratament motor sistem hibrid.

Aditvii speciali pentru lubrifiere dezvoltati pentru cele mai noi motoare impreuna cu ingredientii speciali pentru lubrifiere si policeramica de marime nanao, creste foarte mult durata de functionare a motoarelor, ajuta frecarea astfel reduce pirderile din frecare cu 60%, iar continutul de ulei de baza ester sintetica creste semnificativ performanta uleiurilor pentur motor.

Tratarea suprafeteleor metalice si nano ceramica rezolva si problemele neetanseitatii, reducand consumul de ulei si emisiile. Metabond Spirit datorita nanotehnologiei se poate folosi si la filtre foarte fine.

Tratamentul pentur motor Metabond Spirit creaza conditii perfecte pentru ulei chiar si sub sarcini extreme, ducand astfel la o functionare a motorului foarte buna. Rezultatul este prin cresterea puterii motorului si a economiei de combustibil.

Folosirea tratamentului pentru motor Metabond Spirit ajuta si la nivelul de zgomot al motorului, reducandu-se.

Folosirea la fiecare schimb de ulei va tripla durata de folosire a motorului, va elimina dificultatile pornirii la frig si va oferii o protectie in cazul pierderii totale a presiunii uleiului sau in cazul piederii / lipsei de ulei pe termen scurt.

Pornirea motorului in orice conditie, fie ca este la rece sau la cald are un moment sensibil. Imediat dupa pornire arborele se roteste pentru un timp foarte scurt fara a avea presiune de ulei, astfel toate suprafetele aflate in frecare in special cuzinetii sunt expusi solicitarilor mari.

Metabond Spirit protejeaza motoarele autoturismelor echipate cu sistemul start stop impotriva uzurilor provocate de opririle si pornirile dese in trafic. Motoarele mai noi cu sistemul start stop sunt echipate cu filtru de ulei de reflux, presiunea uleiului fiind retinuta de pompa de ulei, producand presiunea necesara imediat dupa pornirea motorului. In astfel de motoare este recomandata utilizarea lubrifiantilor care pot fi pompati cu usurinta in conditii relativ reci.

Uleiurile pentru motor tratate cu Metabond pastreaza calitatea uleiului pe o perioada mai lunga de timp, astfel perioada de schimb a uleiului se mareste.

Recomandat pentru motoarele cu sistem start stop, minim 5w40, 5w30. Cel mai indicat este amestecat cu uleiurile cu viscozitate de 0.

 

Inainte de a se pune in motor flaconul trebuie incalzit in apa calda sau pe un calorifer ( atenie incalzit , nu fiert ! ) dupa care este nevoie sa il agitati cateva secunde.

Un flacon de 250 ml se adauga la un motor cu 4-8 litri de ulei.

Se aplica in motorul cald si apoi se lasa motorul pornit minim 10 minute.
Se repeta la fiecare schimb de ulei.

 

Termenul de valabilitate este nelimitat daca flaconul nu este deschis.
2 ani dupa deschidere.

Origine Europa

250 mlNici o postare găsită

Scrie un comentariu