Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Metabond Universal

Ai nevoie de ajutor? 0784387777


Click pe WHATSAPP pentru ajutor.

190.00 RON
Metabond Universal
999 Produs(e)
+

Metabond Universal Tratament Motor.

Tratamentul pentru motor Metabond Universal este unul dintre cele mai moderne innobilatoare de suprafete metalice. Acesta este destinat pentru o gama larga de motoare, cu ungere prin lubrifiere cu un efect foarte bun de reducerea frecarii.

Acesta este recomandat inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau filtru de particule. Metabond Universal poate fi amestecat si cu combustibilul. Nu are limitare, se poate folosi si in motoare noi sau uzate.

Ca si efect principal este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice. Acesta creand conditii perfecte pentru pelicula de ulei, reducand uzura motorului si costurile de intretinere. Metabond Universal impreuna cu ingredientii universali pentru lubrifiere si cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, creste foarte mult durata de viata a motoarelor si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Metabond innobilator suprafete metalice.

Tratamentul pentru motor Metabond Universal sub presiune intra in reactie cu atomii de pe suprafetele pieselor metalice si formeaza pe acestea un strat de protectie microscopic, rezistent la uzura si foarte fin, de natura chimica, care este foarte aderent la suprafete. Astfel usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ducand la marirea randamentului si scadearea consumului. Datorita reducerii frecarii, motoarele vor avea un zgomot mai redus si vor functiona la o temperatura mai scazuta.

Folosirea la fiecare schimb de ulei va tripla durata de folosire a motorului, va elimina dificultatile pornirii la frig si va oferii o protectie in cazul pierderii totale a presiunii uleiului sau in cazul piederii / lipsei de ulei pe termen scurt.

Fiind un tratament pentru motor universal, nu contine aditivi speciali pentru lubrifiere si policeramica, nu va putea sa ofere efecte similare in lubrificanti ca celelalte produse Metabond specifice pe domenii de utilizare.

Tratament pentru motor Metabond Universal.

Metabond Universal poate fi folosit in motoarele cu ardere internata pe benzina - GPL, motorina, transmisii, diferentiale, cutii de viteze manuale. Se poate amesteca si cu vaselina. Este recomandat oriunde este necesara reducerea frecarii.

Pentru rezultate exceptionale se poate amesteca si cu benzina, insa la la folosirea de acest fel trebuie facute teste inainte de utilizare.

Inainte de a se pune in motor flaconul trebuie incalzit in apa calda sau pe un calorifer ( atenie incalzit , nu fiert ! ) dupa care este nevoie sa il agitati cateva secunde.
Se adauga in procentaj de 5% - 10% din cantitatea de ulei nou schimbat.
Se aplica in motorul cald si apoi se lasa motorul pornit minim 10 minute.
Se repeta la fiecare schimb de ulei.

Daca se foloseste la combustibil raportul de amestecare este 2-6 ml la 10 litri de combustibil. Nu se ameste cu uleiul in doi timpi, de aceea trebuie amestecat cu benzina sau cu amesteul preparat.

Termenul de valabilitate este nelimitat daca flaconul nu este deschis.
2 ani dupa deschidere.

Origine Europa

250 ml


Nici o postare găsită

Scrie un comentariu